MTB CUP 2019 - Cupa Timișului XCM & XCO

Sâmbătă și duminică 28-29 septembrie 2019 la Barajul Dumbrăvița de la Pădurea Verde se va da startul celei de a 16-a ediții a competiției de ciclism offroad ce și-a început parcursul în anul 1998 din aceeași locație. 

Această întrecere sportivă este dedicată tuturor cicliștilor amatori sau profesionișți indiferent de nivelul lor de pricepere.

Traseul fiind unul foarte divers și animat de un peisaj de poveste ce se întinde în acest an pe parcursul a aproximativ 6.8 kilometrii prin Pădurea Verde pe un traseu dedicat categoriei XCO (x-country olimpic) și XCM (x-country Maraton) traseu de 19.5 km., respectiv 41 km.

Continuăm prin acest concurs, tradiția începută în anul 1998 tot aici la Pădurea Verde prin întreceri amicale între bikeri, întreceri ajunse acum la adevărate demonstrații de forță și pricepere între sportivii profesionișți și cei amatori. 

Anul acesta vei avea ocazia de a-ți bate propriul record stabilit în 2018, sau să stabilești un nou record și să câștigi trofeul de campion al Cupei Cetăților la XCO.

Din nou pregătim un traseu la fel de agresiv și iute, cu o dificultate ridicată, plin de șicane, elemente tehnice, treceri peste apă, poduri artificiale de traversare și subtraversare a traseului, urcări iuți și puternice, linii drepte de full speed dar și single-track-uri tehnice.

50% din încasările realizate din taxele de înscriere vor fi direcționate în "Fondul Pădurea Verde",  fond de investiții non profit realizat special pentru reconstrucția și reamenajarea traseelor de ciclism din Pădurea Verde.

Astfel prin înscrierea dumneavoastră nu numai că faceți sport și mișcare sănătoasă prin participarea la acest eveniment sportiv ci și susțineți menținerea unei zone de agrement pentru toți cei care ar dori să profite de această padure. 

Sâmbătă seară rămânem cu corturile la lumina lunii și a muzicii bune, că să ne reîncărcăm bateriile pentru ziua de Duminică. 

 

Înscrierile la acest concurs se fac online până la dată de 27.09.2019 ora 20.00 în etape după cum urmează:

1. Online :

  • GRATUIT  pentru primii 50 de înscriși  - INCHISE
  • între înscrisul cu numărul 51 și 100 - 30 lei -  INCHISE
  • între 101 și 150 - 50 lei  prin completarea formularului 
  • 151 și  200 - 70 lei  prin completarea formularului
  • TOȚI sportivii până în 18 ani au taxa de participare unică de 30 lei

2. Pentru cei ce nu și-au achitat taxa de înscriere până la ziua concursului, taxa va fii de 90 LEI , achitabila la înscriere, conform programului de eveniment. (copii sub 14 ani - 40 LEI .
Excepție de la această regulă fac sportivii care nu sunt din Timișoara sau localitățile limitrofe. (Nu mai apelăm la bănci pentru achitare de taxe online, din cauza comisioanelor mari :)  ) 

Atenție !

* Înscrierea se face pe baza cărtii de identitate. 
* Participanții minori trebuie să fie însoțiți de un părinte sau părintele să completeze formularul atașat pe site, ori minorii să aibe asupra lor acord scris citeț de părinte sau tutore.
* Taxa de participare se plătește la sediul C. S. GRATZU în intervalul 11-20 de Luni până Vineri începând cu dată de 10 Septembrie și până în dată de 27 Septembrie SAU în ziua de concurs în intervalul orar 09.00 - 10.30 .
* Duminică (în ziua de concurs) după ora 10.30 nu se vor mai efectua înscrieri sau confirmări de participare 
* O categorie se formează dacă sunt mai mult de 4 înscriși la această, dacă în timpul concursului unul sau mai mulți sportivi abandonează după start, categoria NU se va desființa.

 

Premii :

Fondul de premiere este realizat din trofee ce se vor oferi ocupanților locurilor 1.2.3, premii în bani și vouchere precum și în caduri din partea sponsorilor noștri. 

Se vor premia cele 13 categorii de concurs XCM și XCO + trofeul special de campion al Cupei Cetăților la Sport, cel care doboară timpul stabilit anul trecut (2018, timpul de 01:07:11.5904000 in 4 ture de traseu XCO)

Hits: 2039

Locație punct de înscrieri și Start

watermark.png

Parteneri de-a lungul timpului

Sponsorii :

                           

Partenerii nostrii sunt : 

                                         

 

 

 

 

 

 
Articles View Hits
74378
TOP