DESPRE ECHIPE, PARTICIPANTI SI CONCURS:

Participantii vor avea la dispozitie 3 ore de concurs de la ora startului general, respectiv ora scanarii numarului de concurs la plecarea de la start (pentru verificarea prezentei) respectiv scanarea la sosire pentru confirmarea incheierii timpului de concurs. 

La linia de start se pot inscrie :

  • echipe mixte de cate 2 biciclisti (indiferent de varsta, tip de bicicleta, sex sau nivel sportiv)
  • participanti individuali, alergatori

Fiecarei echipe i se va crea un acces pe baza unui user si parole in aplicatia de treasure-hunt primita la momentul confirmarii platii si i se va aloca o harta cu un cod format din 1 litera si 2 grupuri de caractere (de exemplu M - 3 - 17) care reprezinta codul de harta si respectiv primele 2 puncte de verificare obligatorii de efectuat in ordinea cifrelor de pe harta. Dupa efectuarea celor 2 puncte, respectiv 3 si 17 (din exemplus de mai sus) , harta se va debloca si toate punctele fiind vizibile si accesibile tuturor mebrilor echipei. Acest lucru previne congestionarea punctelor de check-in precum si protejeaza echipele de "urmaritori" . 

La sosirea la un punct de arbitraj, daca echipa este formata din 2 persoane (ciclisti) ei trebuie sa fie prezenti impreuna, altfel arbitrul nu va valida punctul echipei.  Validarea punctelor se face cu scanner laser, scanner ce va scana un cod de pe numarul de concurs atasat in partea din fata a bicicletei, pe ghidon sau pe tricoul/rucsacelul alergatorului. In acel moment n baza de date inregistrandu-se automat timpul si punctul de control la care s-a ajuns, spectatorii putand urmari la linia de Finish evolutia sporivilor dar si online, aici evolutia sportivilor. Deteriorarea sau pierderea numarului de concurs duce la descalificare. 

Cele 40 de puncte cu valoare de 1 comoara + cele 5 puncte bonus cu valoare de 5 comori sunt distribuite pe intreg cuprinsul Municipiului Timisoara, dar unele din ele (cele 5 bonus) pot fii si in afara orasului, in zone de interes si cu insemnatate istorica sau sportiva. Punctele bonus NU sunt obligatorii, dar pot aduce valoare punctajului general. 

Se va declara castigatoar/(-e) cei ce s-au incadrat in termenul de 3 ore si au obtinut cele mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, criteriul de departajare fiind 1 - punctele cumulate si 2 - timpul . Depasirea timpului de concurs cu cate 1 minut, duce la anularea a cate unui punct cumulat. 

Hits: 668
watermarksite.png

Parteneri de-a lungul timpului

Sponsorii :

                           

Partenerii nostrii sunt : 

                                         

 

 

 

 

 

 
Articles View Hits
78625
TOP