Hits: 1304

SURDUC TROPHY - bike run and fun !


 

Clubul Sportiv Gratzu in colaborare cu Asociatia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului in județul Timiș vor organiza in data de 26 Septembrie 2020 competiția sportiva de ciclism și alergare in cadrul proiectului cultural “Cicloturism și drumeții la Lacul Surduc/Turism cultural și activ la Lacul Surduc” 

Fie ca iti place sa pedalezi sau sa alergi, haide impreuna cu noi sa descoperim frumusetile Lacului Surduc si a imprejurimilor acestuia, admirand la pas sau la pedala frumusetile Muntilor Banatului.

Ne aflam la cea de-a 43-a editie din Cupa Cetatilor, un eveniment cu traditie ce ne aduce in acest pe malul Lacului Surduc.

 

Despre echipe, participanti si concurs:

Anul acesta ne intalnim cu respectarea tuturor masurilor de siguranta, la Surduc, pensiunea RAISA & RALUCA ( LOCATIE GOOGLE MAPS ) , la un eveniment sportiv dedicat ciclistilor amatori, de performanta dar si alergatorilor.

Pregatim pentru dumneavoastra:

  • un traseu rapid, aniversar pentru deschiderea retelei de cicloturism in jurul lacului surduc, traseu ce se va desfasura pe urmatorul parcurs  (harta traseu),  traseu pregatit pentru copii, juniori, familii sau sportivi de performanta
  • pe alergatori ii asteptam deasemenea sa se alature traseului la o distractie nemaipomenita de Sambata cu un peisaj foarte variat.

Acest concurs peste FARA TAXA DE INSCRIERE singura conditie este sa va inscrieti online pana la data de 23 Septembrie 2020 ora 18:00

Numarul maxim de participanti ce se pot inscrie este de 10 pentru fiecare categorie de concurs !

La finish va va pregatim o masa tip catering pentru toti participantii

 

Va rugam asigurati-va ca :

1) veti avea la dumneavoastra cel putin 2 masti de protectie sanitara (una de rezerva),

2) ca veti purata intotdeauna masca cand sunteti in zona de organizare, pregatire la linia de start, start si la finish,

3) daca sunteti spectator, masca trebuie purtata in permanenta !

Din respect fata de ceilalti participanti sau spectatori, oricine nu respecta aceasta regula si ordonantele starii de alerta va fi deferit organelor legii prezente pentru linistea si ordinea publica. 

 

Înscrierile la acest concurs se fac online până la data de 23 Septembrie ora 18:00 fara taxa de concurs

1. Online prin completatea formularului de concurs;

2. In ziua de concurs NU se fac inscrieri.

3. Pachetele de concurs se ridica in ziua de concurs in intervalul 08.00-10.30

4. Participanții minori trebuie să fie însoțiți de un părinte sau părintele să completeze formularul atașat pe site, ori minorii să aibe asupra lor acord scris citeț de părinte sau tutore.

 

Premii :

Fondul de premiere este realizat din premii in vouchere valorice, trofee, diplome si medalii ce se vor oferi ocupanților locurilor 1.2.3, la alergatori si ciclism. 

Se vor premia locurile 1.2 si 3 de la fiecare categorie formata, TOTI patricipantii urmand a primi la linia de finish medalii de finish-er personalizate. 

Sunt 9 categorii de concurs a cate 3 locuri fiecare, toal 27 premii. 

 
 
 
 
Articles View Hits
103037
TOP